Listar por asesor "Collao Díaz, Martín Fidel"
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Propuesta de mejora del nivel de servicio de la empresa SRH S.A.C. basado en la utilización de Lean Manufacturing, PMP y punto de reorden
(Universidad de Lima, 2021)El objetivo principal de esta propuesta de mejora es diagnosticar la situación actual de la empresa Servicio Revolucionario Hospitalario S.A.C., una empresa especializada en el servicio de renting de ropa hospitalaria, ... -
Propuesta de mejora del nivel de servicio en la atención de pedidos en la empresa Global Perla’s Car S.A.C.
(Universidad de Lima, 2023)This thesis is focused on improving the service level indicator in order service at Global Perlas’s Car. Through an internal analysis, the possible causes that originate the drop in this indicator were identified, with it ... -
Propuesta de reducción del tiempo de atención en el proceso de desembolso de préstamos en la empresa Acceso Crediticio S.A. basado en la implementación de herramientas de ingeniería industrial
(Universidad de Lima, 2021)Acceso abiertoEl presente trabajo de investigación tiene como objetivo principal realizar un diagnóstico de la situación actual de Acceso Crediticio S.A. para proponer la implementación de soluciones a los principales problemas en los ... -
Proyecto de emprendimiento empresarial implementado de una distribuidora de productos de consumo masivo en la ciudad de Ayacucho
(Universidad de Lima, 2021)El trabajo presenta el caso de una distribuidora de productos de consumo masivo en la ciudad de Ayacucho, la cual comercializa sus productos en las provincias de Huamanga, Huanta, Cangallo, Víctor Fajardo, Vilcashuamán, ... -
Safety management model based on lean construction and behavior-based safety to reduce accidents in smes in the construction sector
(Universidad de Lima, 2022)La industria de construcción ha experimentado a través de los años un problema preocupante el cual es el incremento de accidentes de trabajo. Esto ha ocasionado que muchos trabajadores tengan una lesión orgánica, ... -
Safety Management Model Based on the Standardization of Processes and 5S to Reduce the Rate of Intoxication in SMEs in the Chemical Sector
(Universidad de Lima, 2022)Acceso abiertoThe chemical industry has showed steady growth in recent years and, as a result, the rate of intoxication has increased from the use of dangerous substances by employees of manufacturing companies. Therefore, small & medium ... -
Service Management Model Based on BPM and MRP to Increase Customer Satisfaction in SME in the Fast Food Sector
(Universidad de Lima, 2023)Acceso abiertoEl sector de restaurantes fue uno de los más afectados por la coyuntura, consecuencia de ello, la decisión de compra por parte de los clientes también fue cambiando, ya que ahora son más exigentes y es vital brindarles no ... -
Service Management Model Based on Lean Service and Systematic Layout Planning for the Improvement of Customer Satisfaction in an SME in the Restaurant Sector in Peru
(Universidad de Lima, 2023)The restaurant industry is a sector of great importance in Peru, which was one of the most affected during the pandemic due to the sanitary measures that prevented its normal operation. Once these measures were diminished ... -
Service model under the lean approach and theory of constraints to increase the level of service in SMEs in the health sector
(Universidad de Lima, 2022)Companies in the health sector face the challenge of offering optimal patient care, knowing that they come to establishments with some pain or illness that afflicts them, thus hindering well-being during the care processes. ... -
Service model under the lean service and machine learning approach to increase external user satisfaction: a case study in the health sector smes in Peru
(Universidad de Lima, 2023)Acceso abiertoIn managing health services, one of the crucial factors is user satisfaction, from how the service is perceived and behaves to what is expected and what is obtained from the quality of care [1]. Furthermore, in good ... -
Systematic literature review on the short pasta noodles reinforced with seaweed
(Universidad de Lima, 2023)In the present research, through a systematic literature review, we seek to describe the application of seaweed in the production of noodles, as an alternative to traditional preparation and to improve the nutritional ...