Listar por autor "Obregón, Jesús"
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Mixing design for optimizing ultrasound-assisted extraction of phenolic components and anthocyanins from blue berries and grape marc
Zevallos, Lady; Caldas, César; Flores Pérez, Alberto Enrique; Obregón, Jesús; Miano, Alberto Claudio; Barraza Jáuregui, Gabriela (Taylor & Francis, 2020)Acceso restringidoWaste from fruit processing can be used for obtaining additives as colorants and antioxidant compounds by extraction processes. Despite there are many works optimizing parameters as temperature and solvent concentration ... -
Snacks based on purple corn, quinoa and kiwicha. Physical and sensory characteristics
Valderrama-Amasifuen, Fiorella; Arteaga, Hubert; Flores Pérez, Alberto Enrique; Obregón, Jesús; Barraza-Jáuregui, Gabriela (Latin American and Caribbean Consortium of Engineering Institutions, 2021)Acceso abiertoEl objetivo de este estudio fue evaluar las características físicas, como índice de expansión, densidad aparente, porosidad, textura y crujido, así como aceptabilidad general de snacks extruidos a base de maíz morado (Zea ...