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Glyceridic and Unsaponifiable Components of Microencapsulated Sacha Inchi (Plukenetia huayllabambana L. And Plukenetia volubilis L.) Edible Oils 

Chasquibol Silva, Nancy Ascención; Gallardo, Gabriela; Gómez Coca, Raquel Beatriz; Trujillo, Diego; Moreda, W.; Pérez Camino, María Carmen (Multidisciplinary Digital Publishing Institute (MDPI), 2019)
Acceso abierto
Sacha inchi (Plukenetia huayllabambana L. and Plukenetia volubilis L.) edible oils were microencapsulated and the lipid fraction of the microparticles was characterized. Hi-cap®, Capsule®, Arabic gum, and the binary ...
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Markers of quality and genuineness of commercial extra virgin sacha inchi oils 

Chasquibol Silva, Nancy Ascención; Gómez Coca, Raquel Beatriz; Yácono Llanos, Juan Carlos; Guinda Marín, Ángeles; Moreda, W.; Del Águila, Chellah; Pérez Camino, María del Carmen (Consejo Superior de Investigaciones Científicas, 2016)
Acceso abierto
This work tackles the study of the quality and authenticity of oils labeled and commercialized as extra virgin sacha inchi oil. Major and minor components as triglycerides, fatty acid methyl esters, tocopherols, sterols ...
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Composición fitoquímica del aceite de las semillas del fruto del "Aguaymanto", Physalis peruviana L. 

Chasquibol Silva, Nancy Ascención; Yácono Llanos, Juan Carlos (Sociedad Química del Perú, 2015)
Acceso abierto
Se estudió el contenido de ácidos grasos y antioxidantes en el aceite de las semillas del fruto del “aguaymanto”. La extracción del aceite crudo se realizó por el método de prensado por expeller con un rendimiento del ...
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Characterization of Glyceridic and Unsaponifiable Compounds of Sacha Inchi (Plukenetia huayllabambana L.) Oils 

Chasquibol Silva, Nancy Ascención; Del Águila, Chellah; Yácono Llanos, Juan Carlos; Guinda Marín, Ángeles; Moreda Martino, Wenceslao; Gómez Coca, Raquel Beatriz; Pérez Camino, María del Carmen (American Chemical Society, 2014)
Acceso abierto
This work deals with the characterization of the main glyceridic and unsaponifiable components of oils obtained from Sacha inchi (Plukenetia huayllabambana L.) seed ecotypes collected during two harvests in the Department ...

Contacto: repositorio@ulima.edu.pe

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Other ContributorChasquibol Silva, Nancy Ascención (4)Yácono Llanos, Juan Carlos (3)Category / SubcategoryIndustria / Industria de los alimentos y bebidas (2)Ingenierías / Ingeniería química (1)Pendiente / Pendiente (1)Document typeArtículo en Scopus (3)Artículo en SciELO (1)Subject
Aceites vegetales (4)
Plant oils (2)Plukenetia huayllabambana (2)Sacha inchi (2)Sacha inchi oil (2)Date2019 (1)2016 (1)2015 (1)2014 (1)

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