• español
    • English
  • English 
    • español
    • English
  • Policies
  • Login
Search 
  •   Repositorio Institucional ULima
  • Artículos académicos
  • Ingeniería Industrial
  • Search
  •   Repositorio Institucional ULima
  • Artículos académicos
  • Ingeniería Industrial
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-1 of 1

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

El HACCP y la ISO 22000 : herramienta esencial para la inocuidad y calidad de los alimentos 

Kleeberg Hidalgo, Fernando (Universidad de Lima, 2007)
Acceso abierto
El conocimiento del manejo de los alimentos fue, es y será muy importan te en el día a día del ser humano. Los alimentos son de origen animal, vegetal y mineral. En los dos primeros casos son de fácil deterioro, lo que ...

Contacto: repositorio@ulima.edu.pe

Todos los derechos reservados. Diseñado por Chimera Software
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsAdvisorsAutores UlimaCategory / SubcategoryDocument typeThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsAdvisorsAutores UlimaCategory / SubcategoryDocument type

My Account

LoginRegister

Discover

Other ContributorKleeberg Hidalgo, Fernando (1)Category / Subcategory
Industria / Industria de los alimentos y bebidas (1)
Ingenierías / Ingeniería industrial (1)
SubjectConservación de alimentos (1)
Control de calidad (1)
Food preservation (1)Quality control (1)... View MoreDate Issued
2007 (1)

Contacto: repositorio@ulima.edu.pe

Todos los derechos reservados. Diseñado por Chimera Software