Buscar
Mostrando ítems 1-6 de 6
Retail marketing para desarrollar mercados emergentes
(Universidad de Lima, 2015)
Acceso abierto
Business decisions require adequate evaluation of its effects. To reduce involved risk on them, we bold the importance of analyze the link between the commercial and the provisioning process in order to grow without ...
Estudio para instalar una planta de producción de pasta dental utilizando papaína como ingrediente activo
(Universidad de Lima, 2015)
Acceso abierto
People today consume high abrasiveness toothpastes to remove the plaque from, to prevent oral diseases and whiten your teeth. This deteriorates tooth enamel, causing sensitivity problems. In this regard, the use of papain ...
Medios de control para un sistema de gestión de la innovación en las empresas manufactureras: caso agroindustria
(Universidad de Lima, 2015)
Acceso abierto
This article constitutes the first step in research that aims to propose a methodology of diagnosis of an integrated management of innovation (SIGI), through quantitative and qualitative research in manufacturing companies ...
Modelo de evaluación de proyectos de inversión en condiciones de riesgo para apertura de programas de pregrado en instituciones de educación superior de Colombia: caso de estudio
(Universidad de Lima, 2015)
Acceso abierto
A model for evaluating investment projects under risk conditions in institutions of higher learning is proposed. It is common that these institutions are facing the process of decision making in an investment project, ...
La gestión de la calidad y su relación con los costos de desechos y desperdicios en las mypes de la confección textil
(Universidad de Lima, 2015)
Acceso abierto
Las micro y pequeñas empresas del Perú, más conocidas como mypes, representan el 99,3 % del total de empresas y su nivel de competitividad es bajo. La inadecuada gestión de la calidad de sus procesos genera desechos y ...
Optimización del overrun (aireado), de la dureza, la viscosidad y los costos de un helado mediante el diseño de mezclas
(Universidad de Lima, 2015)
Acceso abierto
This research had as main principal aim use amix design to optimize four factors in studied: overrun, hardness, viscosity and cost of ice cream, for which the best formula fulfilled this optimization process was one ...