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Mostrando ítems 1-3 de 3
Desalcalinización del agua mediante intercambio iónico
(Universidad de Lima, 2013)
Acceso abierto
This paper presents the ion exchange as a viable method and cost to reduce the alkalinity of process water and to keep a minimum content of salts (bicarbonate and calcium carbonate and magnesium) to be used in the manufacturing ...
Determinación de los parámetros de proceso y caracterización del puré de aguaymanto
(Universidad de Lima, 2013)
Acceso abierto
The process parameters to obtain golden berry (Physalis peruviana
L.) puree were established. In the standardization, the golden berry puree
with 4,5% and 25 °Brix obtained, sensorially, an “I like it a lot” equivalent
score. ...
Efecto de la temperatura de pasteurización y proporción de mezclas binarias de pulpa de carambola y mango sobre su capacidad antioxidante lipofílica
(Universidad de Lima, 2013)
Acceso abierto
The parable rate effect of pasteurization and the proportion of binary mixtures of pulp from carambola and mango on its lipophilic antioxidant capacity were statistically signifi cant (p value less than 0.05) for both ...