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Mostrando ítems 1-6 de 6
Determinación de los parámetros de proceso y caracterización del puré de aguaymanto
(Universidad de Lima, 2013)
Acceso abierto
The process parameters to obtain golden berry (Physalis peruviana
L.) puree were established. In the standardization, the golden berry puree
with 4,5% and 25 °Brix obtained, sensorially, an “I like it a lot” equivalent
score. ...
Estudio para la instalación de una planta productora de mazamorra de tocosh con maca, quinua y leche
(Universidad de Lima, 2013)
Acceso abierto
The tocosh is an andean product made from native potatoes which go through a fermentation process of six months, after this period the tocosh is obtained and it is consumed in a traditional way as pudding. Due to the ...
Estudio de una planta de tratamiento de aguas residuales de Irlanda y su impacto en el medioambiente
(Universidad de Lima, 2013)
Acceso abierto
La planta de tratamiento de aguas residuales de la localidad de Tulsk (Irlanda) incluye tratamientos preliminar, secundario y terciario de los influentes y es monitoreado por un sistema automatizado. Asimismo, cuenta con ...
Desalcalinización del agua mediante intercambio iónico
(Universidad de Lima, 2013)
Acceso abierto
This paper presents the ion exchange as a viable method and cost to reduce the alkalinity of process water and to keep a minimum content of salts (bicarbonate and calcium carbonate and magnesium) to be used in the manufacturing ...
Efecto de la temperatura de pasteurización y proporción de mezclas binarias de pulpa de carambola y mango sobre su capacidad antioxidante lipofílica
(Universidad de Lima, 2013)
Acceso abierto
The parable rate effect of pasteurization and the proportion of binary mixtures of pulp from carambola and mango on its lipophilic antioxidant capacity were statistically signifi cant (p value less than 0.05) for both ...
La gestión de la calidad en un centro de investigación científica productor de medicamentos y servicios
(Universidad de Lima, 2013)
Acceso abierto
This document describes the experiences of a scientifi c research center, which implemented the quality management (QM) looking for results that satisfy the needs of its clients and society, and improve their management. ...